Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live

Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live

Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live De concertreeks Vrienden van Amstel Live is niet altijd even gezellig. De artiesten en hun entourage zitten een flinke periode op elkaars lip, en dat leidt soms tot spanningen. Bijvoorbeeld in de kleedkamer van André Hazes, waar Djarno Hofland iemand te lijf gaat. StoeienGelukkig blijft het bij een vriendschappelijk stoeipartijtje zoals die er wel vaker zijn tussen mannen. Een andere aanwezige lijkt in ieder geval niet onder de indruk: hij blijft onverstoorbaar op zijn telefoon kijken. Wellicht gebeuren dit soort knokpartijtjes wel vaker in de kleedkamer van Hazes. Bekijk de beelden van André Hazes hierboven. Waylon over André Hazes: "Absoluut een van mijn voorbeelden" Bekijk deze video » Monique Westenberg waagt zich met André junior op de kartbaan Bekijk deze video » Zoontje Bridget Maasland geniet van optreden André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live

De concertreeks Vrienden van Amstel Live is niet altijd even gezellig. De artiesten en hun entourage zitten een flinke periode op elkaars lip, en dat leidt soms tot spanningen. Bijvoorbeeld in de kleedkamer van André Hazes, waar Djarno Hofland iemand te lijf gaat.

Stoeien
Gelukkig blijft het bij een vriendschappelijk stoeipartijtje zoals die er wel vaker zijn tussen mannen. Een andere aanwezige lijkt in ieder geval niet onder de indruk: hij blijft onverstoorbaar op zijn telefoon kijken. Wellicht gebeuren dit soort knokpartijtjes wel vaker in de kleedkamer van Hazes.

Bekijk de beelden van André Hazes hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Knokpartij in kleedkamer André Hazes voor Vrienden van Amstel Live of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV