Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter"

Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter"

Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter" Na een jarenlange juridische strijd heeft koning Albert II bevestigt dat hij de vader is van Delphine Boël. Zij is dus de buitenechtelijke dochter van de huidige koning van België. Iedereen wist het alVolgens de Vlaamse royaltywatcher Wim Dehandschutter wist eigenlijk heel België al dat dit het geval was, maar het duurde jaren voordat Albert zelf over de brug kwam met een bekentenis. Dehandschutter zegt dat iedereen de fysieke gelijkenissen tussen de twee kon zien en dat het dus een kwestie van tijd was tot Albert het moest erkennen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Koning Willem Alexander komt aan in Israël, bekijk de beelden hier Bekijk deze video » 'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen' Bekijk deze video »
Royals :
Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter"

Na een jarenlange juridische strijd heeft koning Albert II bevestigt dat hij de vader is van Delphine Boël. Zij is dus de buitenechtelijke dochter van de huidige koning van België.

Iedereen wist het al
Volgens de Vlaamse royaltywatcher Wim Dehandschutter wist eigenlijk heel België al dat dit het geval was, maar het duurde jaren voordat Albert zelf over de brug kwam met een bekentenis. Dehandschutter zegt dat iedereen de fysieke gelijkenissen tussen de twee kon zien en dat het dus een kwestie van tijd was tot Albert het moest erkennen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV