Wie is Delphine Boël, de dochter van koning Albert II van België?

Wie is Delphine Boël, de dochter van koning Albert II van België?

Wie is Delphine Boël, de dochter van koning Albert II van België? Maandag werd bekend dat Delphine Boël inderdaad de biologische dochter is van koning Albert II van België. "Het DNA van de twee is met elkaar vergeleken in een laboratorium en we zijn nu te weten gekomen wat we eigenlijk al jaren weten", aldus royaltywatcher Wim Dehandschutter. Geldkwestie?Wie is deze vrouw en wat betekent deze erkenning? "Het betekent dat de koning een vierde kind heeft. Zij maakt nu aanspraak op een deel van zijn erfenis. Veel mensen dachten dat het haar om het geld te doen zou zijn", aldus Dehandschutter. Haar juridische vader, Jacques Boël, was echter tien keer rijker dan de Belgische koning dus dat motief ligt niet voor de hand. KunstenaresDelphine (51), die kunstenares is, wil geen prinses van België worden of op officiële familiefoto's komen te staan. Het gaat haar alleen om de erkenning. Boël is de dochter van Barones Sybille Michèle Emilie de Selys Longchamps, die jarenlang een verhouding met Albert had. Delphine is getrouwd en heeft twee kinderen. Bekijk de hele uitleg over de consequenties van de erkenning, in een fragment van Justine Marcella, hierboven. Bekijk ook 'Mark Rutte moet koning Willem-Alexander tot de orde roepen' Bekijk deze video » Koning Albert II van België bevestigt: "Delphine Boël is mijn dochter" Bekijk deze video » Máxima en Willem-Alexander bezochten herdenking Auschwitz Bekijk deze video »
Royals :
Wie is Delphine Boël, de dochter van koning Albert II van België?

Maandag werd bekend dat Delphine Boël inderdaad de biologische dochter is van koning Albert II van België. "Het DNA van de twee is met elkaar vergeleken in een laboratorium en we zijn nu te weten gekomen wat we eigenlijk al jaren weten", aldus royaltywatcher Wim Dehandschutter.

Geldkwestie?
Wie is deze vrouw en wat betekent deze erkenning? "Het betekent dat de koning een vierde kind heeft. Zij maakt nu aanspraak op een deel van zijn erfenis. Veel mensen dachten dat het haar om het geld te doen zou zijn", aldus Dehandschutter. Haar juridische vader, Jacques Boël, was echter tien keer rijker dan de Belgische koning dus dat motief ligt niet voor de hand.

Kunstenares
Delphine (51), die kunstenares is, wil geen prinses van België worden of op officiële familiefoto's komen te staan. Het gaat haar alleen om de erkenning. Boël is de dochter van Barones Sybille Michèle Emilie de Selys Longchamps, die jarenlang een verhouding met Albert had. Delphine is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bekijk de hele uitleg over de consequenties van de erkenning, in een fragment van Justine Marcella, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie is Delphine Boël, de dochter van koning Albert II van België? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV