Bekijk zenuwslopende tiebreak Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open)

Bekijk zenuwslopende tiebreak Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open)

Bekijk zenuwslopende tiebreak Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open) De vierde set van de wedstrijd tussen Roger Federer en Tennys Sandgren was een thriller op zich. Federer staat op dat moment met 2-1 achter in sets, en hij moet een tiebreak tegen Sandgren spelen. Die krijgt maar liefst zeven matchpoints, maar Federer weet ze allemaal te overleven - en uiteindelijk zelfs de wedstrijd te winnen. Bekijk de zenuwslopende tiebreak tussen Roger Federer en Tennys Sandgren hierboven. Roger Federer wint ternauwernood van John Millman na supertiebreak Bekijk deze video » Australian Open: Roger Federer scheldt en krijgt waarschuwing scheidsrechter Bekijk deze video » Samenvatting Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open) Bekijk deze video »
Tennis :
Bekijk zenuwslopende tiebreak Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open)

De vierde set van de wedstrijd tussen Roger Federer en Tennys Sandgren was een thriller op zich. Federer staat op dat moment met 2-1 achter in sets, en hij moet een tiebreak tegen Sandgren spelen. Die krijgt maar liefst zeven matchpoints, maar Federer weet ze allemaal te overleven - en uiteindelijk zelfs de wedstrijd te winnen.

Bekijk de zenuwslopende tiebreak tussen Roger Federer en Tennys Sandgren hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk zenuwslopende tiebreak Roger Federer - Tennys Sandgren (Australian Open) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV