Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over

Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over

De 26-jarige rapper Boef en Selma Omari (26) zijn geen setje meer. Dat is wat Boef z'n manager heeft laten weten aan Shownieuws.

De rapper en vlogster waren sinds 2019 samen en in september maakten zij bekend dat zij verloofd waren. Helaas zit er geen bruiloft in. De geruchten over de breuk deden al enige tijd de ronde nadat de twee ex-geliefden alle gezamenlijke foto's van Instagram hadden verwijderd.

Bekijk hieronder een vlog van Selma Omari waarin ze door Boef werd verrast met een enorm verjaardagsfeest.

Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over De 26-jarige rapper Boef en Selma Omari (26) zijn geen setje meer. Dat is wat Boef z'n manager heeft laten weten aan Shownieuws. De rapper en vlogster waren sinds 2019 samen en in september maakten zij bekend dat zij verloofd waren. Helaas zit er geen bruiloft in. De geruchten over de breuk deden al enige tijd de ronde nadat de twee ex-geliefden alle gezamenlijke foto's van Instagram hadden verwijderd. Bekijk hieronder een vlog van Selma Omari waarin ze door Boef werd verrast met een enorm verjaardagsfeest.
Entertainment :
Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV