Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier

Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier

Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier Een dag na het overlijden van Kobe Bryant besloot de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel een volledige uitzending aan de legendarische basketballer te wijden. Kimmel kan zijn emoties aan het begin van de uitzending maar moeilijk in bedwang houden. Een heldVolgens Kimmel was Kobe Bryant een held voor iedereen in Amerika en een voorbeeld voor velen. De basketballer overleed zondag (26 januari) na een helikopterongeluk in de buurt van Los Angeles. Ook de dertienjarige dochter van Bryant kwam daarbij om het leven. In de aflevering van de talkshow van Kimmel zijn de diverse interviews gezien die hij met Bryant heeft gehad. Bekijk de volledige aflevering van Jimmy Kimmel Live! over Kobe Bryant hierboven. Van Billie Eilish tot Barack Obama: heel Amerika treurt om overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » Grammy Awards 2020: Artiesten geëmotioneerd vanwege overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » René van der Gijp over overlijden Kobe Bryant: 'De hele nacht alles bekeken van hem' Bekijk deze video »
Sport :
Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier

Een dag na het overlijden van Kobe Bryant besloot de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel een volledige uitzending aan de legendarische basketballer te wijden. Kimmel kan zijn emoties aan het begin van de uitzending maar moeilijk in bedwang houden.

Een held
Volgens Kimmel was Kobe Bryant een held voor iedereen in Amerika en een voorbeeld voor velen. De basketballer overleed zondag (26 januari) na een helikopterongeluk in de buurt van Los Angeles. Ook de dertienjarige dochter van Bryant kwam daarbij om het leven. In de aflevering van de talkshow van Kimmel zijn de diverse interviews gezien die hij met Bryant heeft gehad.

Bekijk de volledige aflevering van Jimmy Kimmel Live! over Kobe Bryant hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV