Jimmy Fallon begint show in tranen door overlijden van vriend Kobe Bryant

Jimmy Fallon begint show in tranen door overlijden van vriend Kobe Bryant

<em>Jimmy Fallon</em> begint show in tranen door overlijden van vriend <em>Kobe Bryant</em> Op de dag na het overlijden van Kobe Bryant begint talkshowhost Jimmy Fallon zijn show met een persoonlijk verhaal over de beroemde basketballer. Daarbij wordt het Fallon op een gegeven moment te veel; hij kan zijn tranen niet bedwingen. Bier halenFallon vertelt een verhaal over zijn eerste ontmoeting met Bryant, in 1996. De dan pas zeventienjarige Bryant gaat samen met de op dat moment 21-jarige Fallon op een 'beer run' door Los Angeles. Een winkel wil ze in eerste instantie niks verkopen omdat ze alleen een bezorgservice hebben, maar nadat Bryant zijn L.A. Lakers-kaart laat zien mogen ze vijf kratten bier meenemen. Fallon sluit af met de woorden: "Kobe, when we meet again, we're going on another beer run." Bekijk de beelden van de emotionele Jimmy Fallon hierboven. Van Billie Eilish tot Barack Obama: heel Amerika treurt om overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » René van der Gijp over overlijden Kobe Bryant: 'De hele nacht alles bekeken van hem' Bekijk deze video » Overleden Kobe Bryant geëerd door Jimmy Kimmel: bekijk hele uitzending hier Bekijk deze video »
Sport :
Jimmy Fallon begint show in tranen door overlijden van vriend Kobe Bryant

Op de dag na het overlijden van Kobe Bryant begint talkshowhost Jimmy Fallon zijn show met een persoonlijk verhaal over de beroemde basketballer. Daarbij wordt het Fallon op een gegeven moment te veel; hij kan zijn tranen niet bedwingen.

Bier halen
Fallon vertelt een verhaal over zijn eerste ontmoeting met Bryant, in 1996. De dan pas zeventienjarige Bryant gaat samen met de op dat moment 21-jarige Fallon op een 'beer run' door Los Angeles. Een winkel wil ze in eerste instantie niks verkopen omdat ze alleen een bezorgservice hebben, maar nadat Bryant zijn L.A. Lakers-kaart laat zien mogen ze vijf kratten bier meenemen. Fallon sluit af met de woorden: "Kobe, when we meet again, we're going on another beer run."

Bekijk de beelden van de emotionele Jimmy Fallon hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jimmy Fallon begint show in tranen door overlijden van vriend Kobe Bryant of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV