Vier handen op één buik: Bobbi Eden biedt Gigi (20) hulp tijdens haar zwangerschap

Vier handen op één buik: Bobbi Eden biedt Gigi (20) hulp tijdens haar zwangerschap

Vier handen op één buik: <em>Bobbi Eden</em> biedt Gigi (20) hulp tijdens haar zwangerschap De 20-jarige Gigi is in verwachting van haar eerste kindje. Ze krijgt hierbij hulp van presentatrice Bobbi Eden, die Gigi ook zal bijstaan tijdens en na de bevalling. De blonde presentatrice deelt een fragment van de aflevering op haar Instagrampagina. "Mooiste wat mij is overkomen"Bobbi Eden, zelf moeder van de 3-jarige Brandon, ontmoet Gigi bij haar ouders in Zwolle. Ze heeft besloten om het bruisende Rotterdam, waar ze tot voor kort woonde, achter zich te laten zodat ze zich volledig kan richten op de zwangerschap. Haar vriend Randy, die is achtergebleven, pendelt heen en weer tussen zijn werk en zwangere vriendin. Als de baby geboren is, ziet Bobbi dat Gigi helemaal opgaat in het moederschap. Ze helpt haar een nieuwe balans te creëren: "Dit is echt het mooiste wat mij overkomen is", aldus de 20-jarige Gigi. Bekijk vanavond (28 januari) om 20:25 uur de vierde aflevering van Vier handen op één buik met Bobbi Eden bij NPO 3. Je kunt de afleveringen en de mooiste fragmenten van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bevallen met...: Bobbi Eden wil weer een baby Bekijk deze video » Zoontje Bobbi Eden wordt later een superster: "Willen jullie meezingen?" Bekijk deze video » Start: Vanavond Vier Handen Op Eén Buik met o.a. Nienke Plas: "Ik kom niet meer bij" Bekijk deze video »

De 20-jarige Gigi is in verwachting van haar eerste kindje. Ze krijgt hierbij hulp van presentatrice Bobbi Eden, die Gigi ook zal bijstaan tijdens en na de bevalling. De blonde presentatrice deelt een fragment van de aflevering op haar Instagrampagina.

"Mooiste wat mij is overkomen"
Bobbi Eden, zelf moeder van de 3-jarige Brandon, ontmoet Gigi bij haar ouders in Zwolle. Ze heeft besloten om het bruisende Rotterdam, waar ze tot voor kort woonde, achter zich te laten zodat ze zich volledig kan richten op de zwangerschap. Haar vriend Randy, die is achtergebleven, pendelt heen en weer tussen zijn werk en zwangere vriendin. Als de baby geboren is, ziet Bobbi dat Gigi helemaal opgaat in het moederschap. Ze helpt haar een nieuwe balans te creëren: "Dit is echt het mooiste wat mij overkomen is", aldus de 20-jarige Gigi.

Bekijk vanavond (28 januari) om 20:25 uur de vierde aflevering van Vier handen op één buik met Bobbi Eden bij NPO 3. Je kunt de afleveringen en de mooiste fragmenten van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier handen op één buik: Bobbi Eden biedt Gigi (20) hulp tijdens haar zwangerschap of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier