Chantal Janzen na loting Songfestival: ‘Blij dat niks op de grond is geflikkerd’

Chantal Janzen na loting Songfestival: ‘Blij dat niks op de grond is geflikkerd’

Chantal Janzen na loting <em>Songfestival</em>: ‘Blij dat niks op de grond is geflikkerd’ Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit hebben vandaag het startschot gegeven voor het Songfestival in Rotterdam met de eerste officiële loting. De presentatoren zijn niet ontevreden over hun eerste optreden, zo vertellen ze wanneer Jan wordt aangesproken op zijn ‘geworstel’ met de lootjes. “Ik ben al blij dat er niks op de grond is geflikkerd”, vertelt Chantal. Bekijk het interview met de presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 te Rotterdam in de AD-video hierboven. Edsilia Rombley over presentatie Songfestival-loting: ‘Spannend, maar superleuk!’ Bekijk deze video » Bekijk de hele loting voor halve finales van Eurovisie Songfestival 2020 vanuit Rotterdam Bekijk deze video »
Songfestival :
Chantal Janzen na loting Songfestival: ‘Blij dat niks op de grond is geflikkerd’

Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit hebben vandaag het startschot gegeven voor het Songfestival in Rotterdam met de eerste officiële loting. De presentatoren zijn niet ontevreden over hun eerste optreden, zo vertellen ze wanneer Jan wordt aangesproken op zijn ‘geworstel’ met de lootjes. “Ik ben al blij dat er niks op de grond is geflikkerd”, vertelt Chantal.

Bekijk het interview met de presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 te Rotterdam in de AD-video hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen na loting Songfestival: ‘Blij dat niks op de grond is geflikkerd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV