Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn

Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn

Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn In Five Days Inside gaat Angela Groothuizen logeren bij revalidatiecentrum Visio. Om zich goed in te kunnen leven in de mensen die hier verblijven, gaat ze zelf de uitdaging aan om blind door het leven te gaan. En zonder zicht zijn dagelijkse dingen toch een stuk lastiger… Bekijk het fragment van Five Days Inside in de video hierboven. Five Days Inside is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Caroline Tensen in tranen bij Five Days Inside Bekijk deze video » Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn

In Five Days Inside gaat Angela Groothuizen logeren bij revalidatiecentrum Visio. Om zich goed in te kunnen leven in de mensen die hier verblijven, gaat ze zelf de uitdaging aan om blind door het leven te gaan. En zonder zicht zijn dagelijkse dingen toch een stuk lastiger…

Bekijk het fragment van Five Days Inside in de video hierboven.

Five Days Inside is iedere dinsdag om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV