Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram'

Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram'

Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram' Bij de tramaanslag in Utrecht kwamen vorig jaar vier mensen het leven. Een overlevende meent dat Gökmen T. ook op hem heeft gericht en de trekker overhaalde. Er kwamen echter geen kogels uit het wapen. De man eist dat de beelden bekend worden gemaakt waarop te zien zou zijn dat Gökmen gericht schoot. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de tramaanslag hierboven. Marineschip De Ruyter onderweg naar Straat van Hormuz: 'Belangrijk voor onze economie' Bekijk deze video » Holocaust herdenkingsbeeld gestolen in Utrecht: ‘Alleen het voetje staat er nog' Bekijk deze video »
Nieuws :
Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram'

Bij de tramaanslag in Utrecht kwamen vorig jaar vier mensen het leven. Een overlevende meent dat Gökmen T. ook op hem heeft gericht en de trekker overhaalde. Er kwamen echter geen kogels uit het wapen. De man eist dat de beelden bekend worden gemaakt waarop te zien zou zijn dat Gökmen gericht schoot.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de tramaanslag hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV