Feyenoord heeft geluk met Dick Advocaat: "Alles valt de goede kant op"

Feyenoord heeft geluk met Dick Advocaat: "Alles valt de goede kant op"

Feyenoord heeft geluk met <em>Dick Advocaat</em>: &quot;Alles valt de goede kant op&quot; Sinds het aantreden van Dick Advocaat als interim-trainer van Feyenoord gaat het de Rotterdamse club voor de wind. In de Eredivisie is al negen wedstrijden op rij niet verloren, en gisteravond (28 januari) werd de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard in de allerlaatste minuut van de verlenging gewonnen door een goal van Luciano Narsingh. "Alles valt de goede kant op," aldus Feyenoord-watcher Mikos Gouka. Bekijk de reportage over de successen van Feyenoord hierboven. Samenvatting Fortuna Sittard - Feyenoord (inhaalwedstrijd) Bekijk deze video » Mag Steven Berghuis vertrekken naar PSV? "Ik neem niet op!" Bekijk deze video » Fortuna Sittard - Feyenoord 1-2 door Luciano Narsingh Bekijk deze video »
Voetbal :
Feyenoord heeft geluk met Dick Advocaat: "Alles valt de goede kant op"

Sinds het aantreden van Dick Advocaat als interim-trainer van Feyenoord gaat het de Rotterdamse club voor de wind. In de Eredivisie is al negen wedstrijden op rij niet verloren, en gisteravond (28 januari) werd de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard in de allerlaatste minuut van de verlenging gewonnen door een goal van Luciano Narsingh. "Alles valt de goede kant op," aldus Feyenoord-watcher Mikos Gouka.

Bekijk de reportage over de successen van Feyenoord hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord heeft geluk met Dick Advocaat: "Alles valt de goede kant op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen