Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest

Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest

Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest Twee dagen na de fatale helikoptercrash, die aan Kobe Bryant en acht anderen het leven kostte, zijn alle lichamen geborgen. Een speciaal team is gisteren (dinsdag 28 januari) begonnen met het ruimen van de brokstukken van de helikopter. Op de heftige beelden is te zien dat het voertuig volledig is verwoest door de klap tegen de bergwand. Bekijk de schokkende beelden van de verwoeste helikopter hierboven. Schokkende audio uit helikopter Kobe Bryant: "U vliegt nog steeds te laag!" Bekijk deze video » Emotionele Ellen DeGeneres na overlijden Kobe Bryant: "Vier het leven!" Bekijk deze video » Dit zijn de andere slachtoffers van helikoptercrash Kobe Bryant Bekijk deze video »
Buitenland :
Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest

Twee dagen na de fatale helikoptercrash, die aan Kobe Bryant en acht anderen het leven kostte, zijn alle lichamen geborgen. Een speciaal team is gisteren (dinsdag 28 januari) begonnen met het ruimen van de brokstukken van de helikopter. Op de heftige beelden is te zien dat het voertuig volledig is verwoest door de klap tegen de bergwand.

Bekijk de schokkende beelden van de verwoeste helikopter hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV