Cindy krijgt in Lang leve de liefde een heel bijzonder cadeau

Cindy krijgt in Lang leve de liefde een heel bijzonder cadeau

Cindy krijgt in Lang leve de liefde een heel bijzonder cadeau Eén van de mannelijke deelnemers van Lang leve de liefde, het slow-datingprogramma van SBS 6, heeft voor zijn date Cindy een héél bijzonder cadeau meegenomen: een poes. Wanneer hij terugkomt met het huisdier, zegt hij: "Ik kon geen bosje bloemen vinden, dus..." Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Hoe is het nu met Conny en Hans? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: ongemakkelijke momenten in hottub met Sander en Jeannine Bekijk deze video » Mismatch in Lang Leve de liefde: "Jij bent absoluut niet mijn type" Bekijk deze video »
TV :
Cindy krijgt in Lang leve de liefde een heel bijzonder cadeau

Eén van de mannelijke deelnemers van Lang leve de liefde, het slow-datingprogramma van SBS 6, heeft voor zijn date Cindy een héél bijzonder cadeau meegenomen: een poes. Wanneer hij terugkomt met het huisdier, zegt hij: "Ik kon geen bosje bloemen vinden, dus..."

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cindy krijgt in Lang leve de liefde een heel bijzonder cadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV