Tim Coronel schiet erop los in De Kluis: "Cowboy spelen vroeger heeft geholpen"

Tim Coronel schiet erop los in De Kluis: "Cowboy spelen vroeger heeft geholpen"

<em>Tim Coronel</em> schiet erop los in <em>De Kluis</em>: &quot;Cowboy spelen vroeger heeft geholpen&quot; Lukt het overvallers Qucee, Tim Coronel & Sylvana om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK van StukTV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Je ziet het in aflevering #6. Bekijk hierboven de aflevering van De Kluis met daarin o.a. Tim Coronel die zeer goed is in schieten. Zie 17:20 minuut. Bekijk ook Het Jachtseizoen: Marco Borsato op de vlucht voor Giel, Stefan en Thomas van StukTV Bekijk deze video » Najib Amhali steelt goudstaven uit De Kluis: "Ik rende als een kip zonder kop" Bekijk deze video » Antwerpse dierentuin woedend op StukTV door gevaarlijke actie Thomas van der Vlugt Bekijk deze video »
Entertainment :
Tim Coronel schiet erop los in De Kluis: "Cowboy spelen vroeger heeft geholpen"

Lukt het overvallers Qucee, Tim Coronel & Sylvana om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK van StukTV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Je ziet het in aflevering #6.

Bekijk hierboven de aflevering van De Kluis met daarin o.a. Tim Coronel die zeer goed is in schieten. Zie 17:20 minuut.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Coronel schiet erop los in De Kluis: "Cowboy spelen vroeger heeft geholpen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV