Sonic vanaf februari te zien in de bioscoop met Najib Amhali, bekijk de trailer hier

Sonic vanaf februari te zien in de bioscoop met Najib Amhali, bekijk de trailer hier

Sonic vanaf februari te zien in de bioscoop met Najib Amhali, bekijk de trailer hier Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Karakter Sonic, ingesproken door Najib Amhali en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden. Comedian Najib Amhali vond het nog best een klus om Sonic goed in te spreken voor de film: “Het is gelukkig geen theater. Het kan een paar keer over", aldus Najib die moeite had met sommige lange woorden. Sonic is vanaf 13 februari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hierboven de trailer van de Nederlandse versie met daarin de stem van Najib Amhali. Bekijk ook Najib Amhali steelt goudstaven uit De Kluis: "Ik rende als een kip zonder kop" Bekijk deze video » Najib Amhali belachelijk gemaakt door Roué Verveer: "Dit krijg je als je iemand uit Suriname haalt" Bekijk deze video »
Film :
Sonic vanaf februari te zien in de bioscoop met Najib Amhali, bekijk de trailer hier

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Karakter Sonic, ingesproken door Najib Amhali en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Comedian Najib Amhali vond het nog best een klus om Sonic goed in te spreken voor de film: “Het is gelukkig geen theater. Het kan een paar keer over", aldus Najib die moeite had met sommige lange woorden.

Sonic is vanaf 13 februari 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hierboven de trailer van de Nederlandse versie met daarin de stem van Najib Amhali.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sonic vanaf februari te zien in de bioscoop met Najib Amhali, bekijk de trailer hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV