Eigenaar verwoest bedrijfspand in Aalten: "Net een horrorfilm"

Eigenaar verwoest bedrijfspand in Aalten: "Net een horrorfilm"

Eigenaar verwoest bedrijfspand in Aalten: "Net een horrorfilm" Een grote brand in Aalten heeft woensdag 29 januari een bedrijfspand op een industrieterrein verwoest. De veiligheidsregio heeft een NL-Alert verstuurd waarin omwonenden wordt opgeroepen ramen en deuren gesloten te houden, vanwege de roetdeeltjes die rondvliegen. "Net een horrorfilm"In het gebouw waar brand was, zaten twee bedrijven; een interieurbouwer en bewegwijzeringsfabrikant. Het gebouw moet volgens de brandweer als verloren beschouwd worden. “Niet te bevatten, net een horrorfilm waar ik in beland ben. Negen jaar levenswerk is nu in één dag weg. Dit wil je niet meemaken”, vertelt directeur Vincent Immink aan Hart van Nederland. Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment over de brand in Aalten. Bekijk ook Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram' Bekijk deze video » Zeer grote brand in Aalten: bekijk de beelden Bekijk deze video » Bekijk hier het pasgeboren netgirafje in Blijdorp Bekijk deze video »
Nieuws :
Eigenaar verwoest bedrijfspand in Aalten: "Net een horrorfilm"

Een grote brand in Aalten heeft woensdag 29 januari een bedrijfspand op een industrieterrein verwoest. De veiligheidsregio heeft een NL-Alert verstuurd waarin omwonenden wordt opgeroepen ramen en deuren gesloten te houden, vanwege de roetdeeltjes die rondvliegen.

"Net een horrorfilm"
In het gebouw waar brand was, zaten twee bedrijven; een interieurbouwer en bewegwijzeringsfabrikant. Het gebouw moet volgens de brandweer als verloren beschouwd worden. “Niet te bevatten, net een horrorfilm waar ik in beland ben. Negen jaar levenswerk is nu in één dag weg. Dit wil je niet meemaken”, vertelt directeur Vincent Immink aan Hart van Nederland.

Bekijk hierboven het Hart van Nederland-fragment over de brand in Aalten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eigenaar verwoest bedrijfspand in Aalten: "Net een horrorfilm" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV