KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen"

KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen"

KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen" British Airways schrapt alle vluchten naar China vanwege het coronavirus. KLM daarentegen gaat gewoon door. Maar is dat een verstandige keuze? Luchtvaartverslaggever Yteke de Jong legt het verschil in belangen uit in de video van De Telegraaf. Ze vindt het economisch gezien een verstandige keuze van KLM: "KLM is heel groot in China. En als je moet stoppen op zo'n route dan kost dat echt miljoenen", aldus Yteke. Bekijk hierboven het hele interview met Yteke de Jong over de keuze van KLM betreft de vluchten naar China. Bekijk ook Het Coronavirus inmiddels verspreid over 16 landen, teller staat op 106 doden Bekijk deze video » Spoedkeizersnede bij met coronavirus besmette zwangere vrouw Bekijk deze video » Op1 gemist? Viroloog Anne Wensing over het coronavirus Bekijk deze video »
Nieuws :
KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen"

British Airways schrapt alle vluchten naar China vanwege het coronavirus. KLM daarentegen gaat gewoon door. Maar is dat een verstandige keuze?

Luchtvaartverslaggever Yteke de Jong legt het verschil in belangen uit in de video van De Telegraaf. Ze vindt het economisch gezien een verstandige keuze van KLM: "KLM is heel groot in China. En als je moet stoppen op zo'n route dan kost dat echt miljoenen", aldus Yteke.

Bekijk hierboven het hele interview met Yteke de Jong over de keuze van KLM betreft de vluchten naar China.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV