Kijktip: Zenuwslopende thriller War of the Worlds woensdag te zien bij RTL 7

Kijktip: Zenuwslopende thriller War of the Worlds woensdag te zien bij RTL 7

Kijktip: Zenuwslopende thriller War of the Worlds woensdag te zien bij RTL 7 De film War of the Worlds (2005) draait om de gescheiden havenarbeider Ray Ferrier, gespeeld door Tom Cruise. Als zijn ex-vrouw een weekendje weg gaat met haar nieuwe man, moet Ray voor de kinderen zorgen. AliensNet als zijn kinderen bij papa op bezoek zijn, vallen de aliens aan. Lukt het Ray om zichzelf en zijn kinderen in veiligheid te brengen? En lukt het hen om Rays ex-vrouw te bereiken? Je ziet het vanavond in War of the Worlds. Bekijk hierboven de trailer van War of the Worlds. De film is vanavond (29 januari) om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Bekijk ook Tom Cruise dwingt talkshowhost James Corden om te gaan skydiven Bekijk deze video » Weer negatieve verhalen over Tom Cruise en Scientology Bekijk deze video » Renée Zellweger wint SAG Award voor hoofdrol in Judy en bedankt Tom Cruise Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Zenuwslopende thriller War of the Worlds woensdag te zien bij RTL 7

De film War of the Worlds (2005) draait om de gescheiden havenarbeider Ray Ferrier, gespeeld door Tom Cruise. Als zijn ex-vrouw een weekendje weg gaat met haar nieuwe man, moet Ray voor de kinderen zorgen.

Aliens
Net als zijn kinderen bij papa op bezoek zijn, vallen de aliens aan. Lukt het Ray om zichzelf en zijn kinderen in veiligheid te brengen? En lukt het hen om Rays ex-vrouw te bereiken? Je ziet het vanavond in War of the Worlds.

Bekijk hierboven de trailer van War of the Worlds. De film is vanavond (29 januari) om 20:29 uur te zien bij RTL 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Zenuwslopende thriller War of the Worlds woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV