Janice beoordeelt outfits van BN'ers op de rode loper van Onze Jongens in Miami: "Nee!"

Janice beoordeelt outfits van BN'ers op de rode loper van Onze Jongens in Miami: "Nee!"

Janice beoordeelt outfits van BN'ers op de rode loper van Onze Jongens in Miami: "Nee!" De film Onze Jongens in Miami ging deze week in première. Janice was op de gouden loper aanwezig om outfits te keuren. Dit was zo makkelijk nog niet want hoe interpreteer jij 'Miami chique'? Van fruit tot glittersDe ene BN'er kwam in een simpele jurk met fruit opdruk, en de ander in een over-de-top glitterjurk. Ze hadden in iedergeval hun uiterste best gedaan.. Actrice Dorien Rose daarentegen heeft op het allerlaatste moment nog een jurk uit haar kast getrokken: “Ik wist echt niet wat Miami chique was, dus ik dacht ik doe maar wat. Dit exemplaar was €120 op AliExpress." Janice was in shock toen hij hoorde dat ze de jurk op AliExpress had gekocht. Trailer Onze Jongens in Miami Bekijk deze trailer » Bekijk hierboven de beelden van Janice op de rode loper bij Onze Jongens in Miami. De film is vanaf 30 januari te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook Lil' Kleine trekt in Miami op met zanger Chris Brown Bekijk deze video » Connie Witteman werkt aan killerbody in de sportschool Bekijk deze video » Juvat Westendorp over pikante scène Onze Jongens In Miami: ‘Het liep helemaal uit de hand’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Janice beoordeelt outfits van BN'ers op de rode loper van Onze Jongens in Miami: "Nee!"

De film Onze Jongens in Miami ging deze week in première. Janice was op de gouden loper aanwezig om outfits te keuren. Dit was zo makkelijk nog niet want hoe interpreteer jij 'Miami chique'?

Van fruit tot glitters
De ene BN'er kwam in een simpele jurk met fruit opdruk, en de ander in een over-de-top glitterjurk. Ze hadden in iedergeval hun uiterste best gedaan.. Actrice Dorien Rose daarentegen heeft op het allerlaatste moment nog een jurk uit haar kast getrokken: “Ik wist echt niet wat Miami chique was, dus ik dacht ik doe maar wat. Dit exemplaar was €120 op AliExpress." Janice was in shock toen hij hoorde dat ze de jurk op AliExpress had gekocht.

Bekijk hierboven de beelden van Janice op de rode loper bij Onze Jongens in Miami. De film is vanaf 30 januari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Janice beoordeelt outfits van BN'ers op de rode loper van Onze Jongens in Miami: "Nee!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV