Five Days Inside gemist? Meisje helpt blinde jongen naar de HEMA

Five Days Inside gemist? Meisje helpt blinde jongen naar de HEMA

Five Days Inside gemist? Meisje helpt blinde jongen naar de HEMA Five Days Inside-presentatrice Angela Groothuizen is op pad met een jongen die niet kan zien. Hij vraagt in een drukke winkelstraat of iemand weet waar de HEMA is, en dit gebeurt... Een jong meisje helpt de blinde jongen naar de HEMA, tot aan de bakkerij-medewerkster van de winkel. Angela Groothuizen vindt dit zo lief en hij kiest ook nog eens het mooiste meisje van de straat uit, zegt ze verbaasd. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk hierboven het fragment uit Five Days Inside met Angela Groothuizen. Five Days Inside is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het moederhart huilt in Five Days Inside: "Ik wil ook graag naar m'n kinderen" Bekijk deze video » Five Days Inside: Angela Groothuizen emotioneel bij afscheid in afkickkliniek Bekijk deze video » Five Days Inside: Angela Groothuizen ontdekt hoe het is om blind te zijn Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside gemist? Meisje helpt blinde jongen naar de HEMA

Five Days Inside-presentatrice Angela Groothuizen is op pad met een jongen die niet kan zien. Hij vraagt in een drukke winkelstraat of iemand weet waar de HEMA is, en dit gebeurt...

Een jong meisje helpt de blinde jongen naar de HEMA, tot aan de bakkerij-medewerkster van de winkel. Angela Groothuizen vindt dit zo lief en hij kiest ook nog eens het mooiste meisje van de straat uit, zegt ze verbaasd. Bekijk het fragment hierboven.

Bekijk hierboven het fragment uit Five Days Inside met Angela Groothuizen. Five Days Inside is elke dinsdag om 21:25 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Five Days Inside gemist? Meisje helpt blinde jongen naar de HEMA of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV