John Williams bezorgt vrouw van Klaas van der Eerden leukste avond ooit: "Ik ben zwanger"

John Williams bezorgt vrouw van Klaas van der Eerden leukste avond ooit: "Ik ben zwanger"

John Williams bezorgt vrouw van Klaas van der Eerden leukste avond ooit: "Ik ben zwanger" Klaas van der Eerden werd door zijn vrouw gevraagd om mee te gaan naar de show van John Williams. Maar Klaas wilde niet omdat hij niet wist wat hij kon verwachten. Na de theatershow vroeg de comedian aan zijn vrouw hoe het was en ze antwoordde "Het was de leukste avond ooit", waarop John Williams in de studio heel hard moet lachen en op social media onder deze video schrijft: "Mijn show maakt vrouwen zwanger." Bekijk hierboven het Radio 538-fragment met daarin Klaas over zijn dolenthousiaste vrouw. Bekijk ook John Williams terug met Help Mijn Man Is Klusser: "Ik wist niet wat ik zag" Bekijk deze video » Help mijn man is klusser! woensdag te zien bij RTL 4: "Kan die camera uit?" Bekijk deze video »
Entertainment :
John Williams bezorgt vrouw van Klaas van der Eerden leukste avond ooit: "Ik ben zwanger"

Klaas van der Eerden werd door zijn vrouw gevraagd om mee te gaan naar de show van John Williams. Maar Klaas wilde niet omdat hij niet wist wat hij kon verwachten.

Na de theatershow vroeg de comedian aan zijn vrouw hoe het was en ze antwoordde "Het was de leukste avond ooit", waarop John Williams in de studio heel hard moet lachen en op social media onder deze video schrijft: "Mijn show maakt vrouwen zwanger."

Bekijk hierboven het Radio 538-fragment met daarin Klaas over zijn dolenthousiaste vrouw.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John Williams bezorgt vrouw van Klaas van der Eerden leukste avond ooit: "Ik ben zwanger" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV