Hondenasiel van Rossana Kluivert gaat ten onder vanwege Opgelicht?!

Hondenasiel van Rossana Kluivert gaat ten onder vanwege Opgelicht?!

Hondenasiel van <em>Rossana Kluivert</em> gaat ten onder vanwege <em>Opgelicht?!</em> Het is alweer een tijdje geleden dat het Dog Rescue Center van Rossana Kluivert het gespreksonderwerp was in een uitzending van Opgelicht?!. Volgens Rossana en haar zoon klopt er niks van alle verwijten die tegen hen gemaakt werden, ze hebben zelfs een rechtszaak aangespannen. DonatiesOf het nou waar is of niet lijkt niet uit te maken omdat mensen vanwege het slechte imago van het asiel geen donaties meer doen. Het asiel is geheel afhankelijk van donaties dus de toekomst ziet er niet al te best uit. "Er komt niks meer binnen", aldus de zoon van Rossana. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over het Dog Rescue Center van Rossana Kluivert. Spaanse asieldieren moeten gered worden van de verdrinkingsdood na noodweer Bekijk deze video » Boliviaanse ex-president Morales landt in Mexico: vraagt politiek asiel aan Bekijk deze video » Klaas Dijkhoff onder vuur vanwege wachtgeld Bekijk deze video » Julia Mekkes denkt na over adoptie! Bekijk deze video »
Entertainment :
Hondenasiel van Rossana Kluivert gaat ten onder vanwege Opgelicht?!

Het is alweer een tijdje geleden dat het Dog Rescue Center van Rossana Kluivert het gespreksonderwerp was in een uitzending van Opgelicht?!. Volgens Rossana en haar zoon klopt er niks van alle verwijten die tegen hen gemaakt werden, ze hebben zelfs een rechtszaak aangespannen.

Donaties
Of het nou waar is of niet lijkt niet uit te maken omdat mensen vanwege het slechte imago van het asiel geen donaties meer doen. Het asiel is geheel afhankelijk van donaties dus de toekomst ziet er niet al te best uit. "Er komt niks meer binnen", aldus de zoon van Rossana.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over het Dog Rescue Center van Rossana Kluivert.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hondenasiel van Rossana Kluivert gaat ten onder vanwege Opgelicht?! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV