Doktoren over coronavirus-paniek: "Dit is absoluut niet nodig"

Doktoren over coronavirus-paniek: "Dit is absoluut niet nodig"

Doktoren over coronavirus-paniek: "Dit is absoluut niet nodig" In China is de angst voor besmetting van het coronavirus toegeslagen en dat lijkt aanstekelijk te werken. Nederlanders rukker massaal uit om mondkapjes antibacteriële gel en zelfs duikbrillen in te slaan. Nergens voor nodig volgens de meeste doktoren. Bekijk hierboven het hele fragment van EditieNL over de coronavirus-paniek. Spoedkeizersnede bij met coronavirus besmette zwangere vrouw Bekijk deze video » Inwoners Wuhan moedigen elkaar aan vanuit appartementen: 'Hou vol' Bekijk deze video » Op1 gemist? Viroloog Anne Wensing over het coronavirus Bekijk deze video » KLM blijft vliegen naar China: "Stoppen met China-vluchten kost KLM miljoenen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Doktoren over coronavirus-paniek: "Dit is absoluut niet nodig"

In China is de angst voor besmetting van het coronavirus toegeslagen en dat lijkt aanstekelijk te werken. Nederlanders rukker massaal uit om mondkapjes antibacteriële gel en zelfs duikbrillen in te slaan. Nergens voor nodig volgens de meeste doktoren.

Bekijk hierboven het hele fragment van EditieNL over de coronavirus-paniek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doktoren over coronavirus-paniek: "Dit is absoluut niet nodig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV