Zien: Harde windstoten zorgen voor hilarisch tafereel in Schotland

Zien: Harde windstoten zorgen voor hilarisch tafereel in Schotland

Zien: <em>Harde windstoten</em> zorgen voor <em>hilarisch tafereel</em> in <em>Schotland</em> Harde windstoten zorgen voor een hilarisch tafereel in het Schots plaatsje Dumfries. Een vrouw probeert haar hek te sluiten, maar dit wil niet echt lukken. Het waait keihard waardoor de deuren niet tegelijkertijd sluiten. Na bijna twee minuten is het gelukt, de aanhouder wint. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf waarin de vrouw probeert het hek te sluiten. Bekijk ook Bekijk heftige windhoos in Amsterdam Bekijk deze video » Tornado raast door Amsterdam: bekijk hier de heftige beelden Bekijk deze video » Bekijk LIVE hoe orkaan Hagibis zich ontwikkelt in Japan Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Harde windstoten zorgen voor hilarisch tafereel in Schotland

Harde windstoten zorgen voor een hilarisch tafereel in het Schots plaatsje Dumfries. Een vrouw probeert haar hek te sluiten, maar dit wil niet echt lukken. Het waait keihard waardoor de deuren niet tegelijkertijd sluiten. Na bijna twee minuten is het gelukt, de aanhouder wint.

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf waarin de vrouw probeert het hek te sluiten.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Harde windstoten zorgen voor hilarisch tafereel in Schotland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen