Miljoen xtc-pillen gevonden bij banketbakker in Istanbul

Miljoen xtc-pillen gevonden bij banketbakker in Istanbul

Miljoen xtc-pillen gevonden bij banketbakker in Istanbul Een banketbakker in Istanbul maakte wel heel bijzondere lekkernijen. De politie vond er namelijk bijna een miljoen xtc-pillen toen ze vandaag (29 januari) een inval deden. De makers van de pillen werden al ruim een maand gevolgd door een speciaal team dat probeerde te achterhalen waar de pillen geproduceerd werden. Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over de drugsvondst in Istanbul. Video: dit is de auto van Roelf B op festival Sziget in Hongarije Bekijk deze video » Imanuelle Grives voor de rechter: wat wordt haar straf in drugszaak? Bekijk deze video » Imanuelle Grives aanwezig bij rechtszaak na drugsschandaal Bekijk deze video » OM eist twee jaar cel en geldboete tegen Imanuelle Grives Bekijk deze video »
Nieuws :
Miljoen xtc-pillen gevonden bij banketbakker in Istanbul

Een banketbakker in Istanbul maakte wel heel bijzondere lekkernijen. De politie vond er namelijk bijna een miljoen xtc-pillen toen ze vandaag (29 januari) een inval deden. De makers van de pillen werden al ruim een maand gevolgd door een speciaal team dat probeerde te achterhalen waar de pillen geproduceerd werden.

Bekijk hierboven het hele fragment van nu.nl over de drugsvondst in Istanbul.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Miljoen xtc-pillen gevonden bij banketbakker in Istanbul of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV