Kijk LIVE naar uitreiking Gouden RadioRing

Kijk LIVE naar uitreiking Gouden RadioRing

Kijk LIVE naar uitreiking <em>Gouden RadioRing</em> Op donderdag 30 januari wordt de Gouden RadioRing uitgereikt. Welk programma gaat ervandoor met de hoofdprijs? De afgelopen tijd is er een verwoede strijd gevoerd, maar de stemmer bepaald uiteindelijk wie het beste radioprogramma van het jaar heeft gemaakt. Wilfred Genee vs. Bram KrikkeDe belangrijkste 'battle' was die tussen Wilfred Genee (Veronica Inside) en Bram Krikke (Club Ondersteboven). Het kan echter maar zo zijn dat een ander programma er met de prijs vandoor gaat. Genomineerden Gouden RadioRing Club Ondersteboven (SLAM! FM) Ekdom in de morgen (Radio 10) Mattie & Marieke (QMusic) Somertijd (Radio 10) Veronica Inside (Radio Veronica) Kijk hierboven op donderdag 30 januari vanaf 20.00 uur LIVE naar de uitreiking van de Gouden RadioRing. Wilfred Genee neemt nummer met John de Bever op om RadioRing te winnen Bekijk deze video » Johan Derksen geen fan van ‘gekkie’ Bram Krikke: ‘Die moet professionele hulp hebben’ Bekijk deze video » Mattie Valk na ophef rond Gouden RadioRing: ‘Ik maak een diepe buiging voor Bram Krikke’ Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar uitreiking Gouden RadioRing

Op donderdag 30 januari wordt de Gouden RadioRing uitgereikt. Welk programma gaat ervandoor met de hoofdprijs? De afgelopen tijd is er een verwoede strijd gevoerd, maar de stemmer bepaald uiteindelijk wie het beste radioprogramma van het jaar heeft gemaakt.

Wilfred Genee vs. Bram Krikke
De belangrijkste 'battle' was die tussen Wilfred Genee (Veronica Inside) en Bram Krikke (Club Ondersteboven). Het kan echter maar zo zijn dat een ander programma er met de prijs vandoor gaat.

Genomineerden Gouden RadioRing

  • Club Ondersteboven (SLAM! FM)
  • Ekdom in de morgen (Radio 10)
  • Mattie & Marieke (QMusic)
  • Somertijd (Radio 10)
  • Veronica Inside (Radio Veronica)

Kijk hierboven op donderdag 30 januari vanaf 20.00 uur LIVE naar de uitreiking van de Gouden RadioRing.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar uitreiking Gouden RadioRing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV