DWDD: Humberto Tan over de positieve veranderingen in Rwanda

DWDD: Humberto Tan over de positieve veranderingen in Rwanda

DWDD: <em>Humberto Tan</em> over de positieve veranderingen in Rwanda Humberto Tan is donderdagavond 30 januari de tafelheer in De Wereld Draait Door en praat met Matthijs van Nieuwkerk over de positieve veranderingen in Rwanda en zijn ontmoeting met de zilverrug-gorilla’s. Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door met Humberto Tan. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Racoon brengt eerste Nederlandstalige album uit Bekijk deze video » DWDD gemist? Lucas Hamming zingt Changes (David Bowie) ter ere van Brexit Bekijk deze video » For Sama: een hartverscheurende documentaire over overleven in Aleppo Bekijk deze video » Voetballer Marco van Basten op de dansvloer: ''Ze noemen mij ook wel de witte Michael Jackson'' Bekijk deze video » DWDD: Bart van Loo over de tentoonstelling 'Van Eyck, een optische revolutie' Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Humberto Tan over de positieve veranderingen in Rwanda

Humberto Tan is donderdagavond 30 januari de tafelheer in De Wereld Draait Door en praat met Matthijs van Nieuwkerk over de positieve veranderingen in Rwanda en zijn ontmoeting met de zilverrug-gorilla’s.

Bekijk hierboven het hele fragment van De Wereld Draait Door met Humberto Tan. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Humberto Tan over de positieve veranderingen in Rwanda of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV