Bewoners reageren op steekincident 19-jarige vrouw in Stadskanaal: "Ze fietste gewoon langs"

Bewoners reageren op steekincident 19-jarige vrouw in Stadskanaal: "Ze fietste gewoon langs"

Bewoners reageren op <em>steekincident</em> 19-jarige vrouw in <em>Stadskanaal</em>: &quot;Ze fietste gewoon langs&quot; Een 19-jarige vrouw is donderdagavond (30 januari) neergestoken terwijl ze fietste. Een groep minderjarige jongens eiste geld en staken de vrouw in haar rug in het Stadskanaal. "Abnormaal dit"Buurtbewoners reageren geschokt op het incident dat zich voor hun deur afspeelden: “We hoorden een noodkreet”, vertelt een van de omwonenden die anoniem wil blijven. “We renden naar buiten en er lag een meisje op de grond.” De buurtbewoner ziet een groepje jongeren wegrennen en besluit erachteraan te gaan: “Ze waren helaas te snel en doken het park in. Ik ben toen terug gegaan en samen met mijn vriendin hebben we het meisje mee naar binnen genomen. Toen bleek dat ze van achter geraakt was, in haar rug.” Minderjarige verdachten"De politie liet donderdagavond weten vijf verdachte van het steekincident opgepakt te hebben. Het gaat om twee vrouwen van 19 jaar uit Stadskanaal en twee jongens van 14 en een van 17 jaar oud uit respectievelijk Stadskanaal, Groningen en Hoogezand", meldt Hart van Nederland. Er zijn meerdere messen gevonden bij de verdachten en deze zijn in beslag genomen door de politie. De politie doet nog onderzoek naar het incident en sluit beroving niet uit. Bekijk hierboven de interviews met de geschrokken buurtbewoners in Stadskanaal. Bekijk ook Slachtoffer aanslag Utrecht: 'Wil inzage van camerabeelden in tram' Bekijk deze video » Famke Louise voelt zich niet veilig in Thailand: "Kees van der Spek, waar ben je?" Bekijk deze video » Slachtoffer steekpartij (14) kroop DekaMarkt Zaandam in: "Het is overal" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bewoners reageren op steekincident 19-jarige vrouw in Stadskanaal: "Ze fietste gewoon langs"

Een 19-jarige vrouw is donderdagavond (30 januari) neergestoken terwijl ze fietste. Een groep minderjarige jongens eiste geld en staken de vrouw in haar rug in het Stadskanaal.

"Abnormaal dit"
Buurtbewoners reageren geschokt op het incident dat zich voor hun deur afspeelden: “We hoorden een noodkreet”, vertelt een van de omwonenden die anoniem wil blijven. “We renden naar buiten en er lag een meisje op de grond.” De buurtbewoner ziet een groepje jongeren wegrennen en besluit erachteraan te gaan: “Ze waren helaas te snel en doken het park in. Ik ben toen terug gegaan en samen met mijn vriendin hebben we het meisje mee naar binnen genomen. Toen bleek dat ze van achter geraakt was, in haar rug.”

Minderjarige verdachten
"De politie liet donderdagavond weten vijf verdachte van het steekincident opgepakt te hebben. Het gaat om twee vrouwen van 19 jaar uit Stadskanaal en twee jongens van 14 en een van 17 jaar oud uit respectievelijk Stadskanaal, Groningen en Hoogezand", meldt Hart van Nederland. Er zijn meerdere messen gevonden bij de verdachten en deze zijn in beslag genomen door de politie. De politie doet nog onderzoek naar het incident en sluit beroving niet uit.

Bekijk hierboven de interviews met de geschrokken buurtbewoners in Stadskanaal.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bewoners reageren op steekincident 19-jarige vrouw in Stadskanaal: "Ze fietste gewoon langs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV