De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari

De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari

<em>De Wereld Draait Door</em> bespreekt de mooiste tv-momenten van januari Op de laatste vrijdag van de maand blikt de talkshow De Wereld Draait Door weer terug op de mooiste mediagebeurtenissen van die maand. Aan tafel zitten Tom Egbers, Koos Postema, Marike Stellinga en Marc-Marie Huijbregts om te praten over de beste tv-momenten van januari 2020. Bekijk in de video hierboven het hele fragment. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Suïcidale Charlotte Bouwman over haar actie Lijm de Zorg: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt'' Bekijk deze video » De Wereld Draait Door: Justin Bieber maakt een grote comeback Bekijk deze video » DWDD gemist? Lucas Hamming zingt Changes (David Bowie) ter ere van Brexit Bekijk deze video » For Sama: een hartverscheurende documentaire over overleven in Aleppo Bekijk deze video »
Talkshow :
De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari

Op de laatste vrijdag van de maand blikt de talkshow De Wereld Draait Door weer terug op de mooiste mediagebeurtenissen van die maand. Aan tafel zitten Tom Egbers, Koos Postema, Marike Stellinga en Marc-Marie Huijbregts om te praten over de beste tv-momenten van januari 2020.

Bekijk in de video hierboven het hele fragment. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Wereld Draait Door bespreekt de mooiste tv-momenten van januari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV