Kijk hier LIVE naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden

Kijk hier LIVE naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden

Bekijk hier op zondag 2 februari vanaf 14.30 uur naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden.


Op zaterdag 1 en zondag 2 februari zijn de WK veldrijden in de Zwitserse plaats Dübendorf. Met grote kans op Nederlands succes. De vrouwen- en mannenwedstrijd zijn live te zien bij op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv.

Mannen
Met Mathieu van der Poel onder de deelnemers blijkt de rest race na race zo goed als kansloos. Zijn grootste concurrenten komen uit België: veelvoudig 'best of the rest', achter Mathieu van der Poel, Eli Iserbyt en wereldbekerwinnaar Toon Aerts. De mannen rijden het WK zondag 2 februari om 15.00 uur.

De WK veldrijden zijn zaterdag 1 en zondag 2 februari om 15.00 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv.

Kijk hier LIVE naar de <em>mannenwedstrijd</em> in het <em>WK Veldrijden</em> Bekijk hier op zondag 2 februari vanaf 14.30 uur naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden. Op zaterdag 1 en zondag 2 februari zijn de WK veldrijden in de Zwitserse plaats Dübendorf. Met grote kans op Nederlands succes. De vrouwen- en mannenwedstrijd zijn live te zien bij op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv. MannenMet Mathieu van der Poel onder de deelnemers blijkt de rest race na race zo goed als kansloos. Zijn grootste concurrenten komen uit België: veelvoudig 'best of the rest', achter Mathieu van der Poel, Eli Iserbyt en wereldbekerwinnaar Toon Aerts. De mannen rijden het WK zondag 2 februari om 15.00 uur. De WK veldrijden zijn zaterdag 1 en zondag 2 februari om 15.00 uur live te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén en via deze livestream bij Gids.tv. Veldrijden Hoogerheide: Lucinda Brand wint na val Alvarado: Worst wint wereldbekerklassement Bekijk deze video » Veldrijden Hoogerheide: Mathieu van der Poel wint Bekijk deze video »
Live :
Kijk hier LIVE naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk hier LIVE naar de mannenwedstrijd in het WK Veldrijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV