Nieuwsuur maakt reportage over de erbarmelijke omstandigheden in het Syrische Idlib

Nieuwsuur maakt reportage over de erbarmelijke omstandigheden in het Syrische Idlib

Nieuwsuur maakt reportage over de erbarmelijke omstandigheden in het Syrische Idlib Jan Eikelboom en Zainab Hammoud maken voor het actualiteitenprogramma Nieuwsuur een reportage over Idlib. Presentator Jeroen Wollaars vertelt meer over de huidige omstandigheden in Syrië Erbarmelijke omstandighedenNa negen jaar oorlog in Syrië is de provincie Idlib namelijk nog het enige grote rebellengebied dat niet is heroverd door het leger van president Basher al-Assad. De Syrisch-Amerikaanse arts Zaher Sahloul werkt vaak in Idlib. Hij vertelt in het item over de erbarmelijke omstandigheden voor de mensen daar. Bekijk hierboven de reportage van Jan Eikelboom en Zainab Hammoud over Idlib in de video van Nieuwsuur. Nieuwe beelden van bombardement op Syrische stad Ariha Bekijk deze video » Vluchtelingenstroom Syrië Meer dan 100.000 mensen vluchten na nieuwe aanvallen Bekijk deze video » Nieuwsuur: al zeven jaar oorlog in Syrië Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur maakt reportage over de erbarmelijke omstandigheden in het Syrische Idlib

Jan Eikelboom en Zainab Hammoud maken voor het actualiteitenprogramma Nieuwsuur een reportage over Idlib. Presentator Jeroen Wollaars vertelt meer over de huidige omstandigheden in Syrië

Erbarmelijke omstandigheden
Na negen jaar oorlog in Syrië is de provincie Idlib namelijk nog het enige grote rebellengebied dat niet is heroverd door het leger van president Basher al-Assad. De Syrisch-Amerikaanse arts Zaher Sahloul werkt vaak in Idlib. Hij vertelt in het item over de erbarmelijke omstandigheden voor de mensen daar.

Bekijk hierboven de reportage van Jan Eikelboom en Zainab Hammoud over Idlib in de video van Nieuwsuur.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur maakt reportage over de erbarmelijke omstandigheden in het Syrische Idlib of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV