[SPOILER] is vierde afvaller Wie is de Mol? 2020

[SPOILER] is vierde afvaller Wie is de Mol? 2020

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de derde afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 5

De vijfde uitzending van Wie is de Mol? betekende de vierde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Johan Goossens die het veld moet ruimen.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de vijfde aflevering wordt aangevoerd door Rob DeKay. 23% van de appspelers verdenkt de zanger. Nathan Rutjes is de nummer 2, Miljuschka Witzenhausen maakt de top 3 compleet.

De pot
De pot staat op dit moment op 8420 euro. In de eerste opdracht werd 250 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 600 euro verdiend. In de derde opdracht bracht Nathan 250 euro binnen.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

[SPOILER] is vierde afvaller <em>Wie is de Mol? 2020</em> LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de derde afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 5 [SPOILER] is vierde afvaller Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 5: Bekijk hier de opdracht Beeld en Geluid terug Bekijk deze video » Wie is de Mol aflevering 5: Bekijk de opdracht Lettergreep terug Bekijk deze video » Wie is de Mol aflevering 5: Bekijk de opdracht Lezen & Schrijven terug Bekijk deze video » De vijfde uitzending van Wie is de Mol? betekende de vierde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Johan Goossens die het veld moet ruimen. VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de vijfde aflevering wordt aangevoerd door Rob DeKay. 23% van de appspelers verdenkt de zanger. Nathan Rutjes is de nummer 2, Miljuschka Witzenhausen maakt de top 3 compleet. De potDe pot staat op dit moment op 8420 euro. In de eerste opdracht werd 250 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 600 euro verdiend. In de derde opdracht bracht Nathan 250 euro binnen. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
[SPOILER] is vierde afvaller Wie is de Mol? 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op [SPOILER] is vierde afvaller Wie is de Mol? 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV