De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3 Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk. Bekijk ook Promo De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken op SBS6 Bekijk deze video » De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3 Bekijk deze video » De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 1/3 Bekijk deze video » In deze video: Dave Roelvink Dries Roelvink Donny Roelvink Honoria Roelvink
TV :
De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3

Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk.

In deze video:

  • Dave Roelvink
  • Dries Roelvink
  • Donny Roelvink
  • Honoria Roelvink
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV