De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3 Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk. Bekijk ook De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3 Bekijk deze video » In deze video: Dave Roelvink Dries Roelvink Donny Roelvink Honoria Roelvink
TV :

Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk.

In deze video:

  • Dave Roelvink
  • Dries Roelvink
  • Donny Roelvink
  • Honoria Roelvink
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, bijten, vrouw, gemist, hooftstraat, pc hooftstraat, geld, dave roelvink, dries roelvink, met open armen, hoofdstad, donny roelvink, seizoen, de roelvinkjes

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.