De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3 Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk. Bekijk ook De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 3/3 Bekijk deze video » In deze video: Dave Roelvink Dries Roelvink Donny Roelvink Honoria Roelvink
TV

Dries Roelvink, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donny gaan de bijstand in voor een nieuwe reeks Effe geen cent te makken, die niet op RTL 4 maar op SBS6 komt. De familie ruilt hun PC Hooftstraat een maand lang in voor een Amsterdamse minimawijk.

In deze video:

  • Dave Roelvink
  • Dries Roelvink
  • Donny Roelvink
  • Honoria Roelvink
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Deel 2/3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: nederland, bijten, vrouw, gemist, hooftstraat, pc hooftstraat, geld, dave roelvink, dries roelvink, met open armen, hoofdstad, donny roelvink, seizoen, de roelvinkjes

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.