Birds of Prey: De terugkeer van Margot Robbie als de gestoorde Harley Quinn

Birds of Prey: De terugkeer van Margot Robbie als de gestoorde Harley Quinn

<em>Birds of Prey</em>: De terugkeer van <em>Margot Robbie</em> als de gestoorde Harley Quinn Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey. In Birds of Prey is Margot Robbie is weer te zien op het grote scherm als Harley Quinn. Na haar break up met The Joker krijgt Harley heel Gotham City op haar dak en moet ze zich weren van alle bad guys. Harley in de hoofdrolHet idee voor de film kwam van Margot Robbie zelf. Ze vond Harley Quinn zo'n interessant personage om te spelen dat ze wist dat er nog een film moest komen, dit keer met Harley in de hoofdrol. Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de nieuwe actiefilm Birds of Prey. Laura Dern ontvangt BAFTA voor Beste Vrouwelijke Bijrol: "We hebben zoveel geluk" Bekijk deze video » BAFTA's: Renée Zellweger wint award voor beste actrice, bekijk haar speech Bekijk deze video » Brad Pitt op BAFTA's: "Ik noem mijn award Harry" Bekijk deze video » Margot Robbie heeft bizarre scène in Birds of Prey: "Hyena's zijn gevaarlijke dieren" Bekijk deze video »
Film :
Birds of Prey: De terugkeer van Margot Robbie als de gestoorde Harley Quinn

Lees hier de filmrecensie van Birds of Prey.

In Birds of Prey is Margot Robbie is weer te zien op het grote scherm als Harley Quinn. Na haar break up met The Joker krijgt Harley heel Gotham City op haar dak en moet ze zich weren van alle bad guys.

Harley in de hoofdrol
Het idee voor de film kwam van Margot Robbie zelf. Ze vond Harley Quinn zo'n interessant personage om te spelen dat ze wist dat er nog een film moest komen, dit keer met Harley in de hoofdrol.

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over de nieuwe actiefilm Birds of Prey.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Birds of Prey: De terugkeer van Margot Robbie als de gestoorde Harley Quinn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV