Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek

Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek

<em>Hier Zijn De Van Rossems</em>: Sis walgt van mannen in korte broek Sis van Rossem is niet bepaald te spreken over mannen die een korte broek dragen. Sterker nog, de zus van Maarten vindt dit beeld verschrikkelijk. “Het is toch volkomen belachelijk! En vooral die oude mannenbeentjes…” Bekijk het fragment van Hier Zijn De Van Rossems in de video hierboven. Hier Zijn De Van Rossems is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hier Zijn De Van Rossems terugkijken bij Gids.tv. Sis van Rossem over Hier zijn de Van Rossems: 'Welke idioot maakt een programma met drie bejaarden?' Bekijk deze video »

Sis van Rossem is niet bepaald te spreken over mannen die een korte broek dragen. Sterker nog, de zus van Maarten vindt dit beeld verschrikkelijk. “Het is toch volkomen belachelijk! En vooral die oude mannenbeentjes…”

Bekijk het fragment van Hier Zijn De Van Rossems in de video hierboven.

Hier Zijn De Van Rossems is iedere dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hier Zijn De Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier