Bekijk compilatie van portretfoto's koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Bekijk compilatie van portretfoto's koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Bekijk compilatie van portretfoto's <em>koning Willem-Alexander</em> en <em>koningin Máxima</em> Het koninklijk huis heeft donderdag 6 februari nieuwe beelden vrijgegeven van de Nederlandse royals. Het zijn portretfoto's van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. De prachtige beelden zijn in januari 2020 gemaakt in het koninklijk paleis op de Dam in Amsterdam. Afwezigheid BeatrixOp social media reageren veel mensen op de afwezigheid van prinses Beatrix. Het is niet bekend waarom Beatrix vorige maand niet gefotografeerd is. Bekijk hierboven de Shownieuws-compilatie van de portretten van de royals. Bekijk ook Koningin Máxima luistert graag naar reggae en speelt veel gitaar voor man en kinderen Bekijk deze video » Prinses Amalia heeft een schoolliefde gevonden en wordt steeds populairder Bekijk deze video » Prinses Laurentien leest bij Nationaal Voorleesontbijt voor in Zoetermeer Bekijk deze video »
Royals :
Bekijk compilatie van portretfoto's koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Het koninklijk huis heeft donderdag 6 februari nieuwe beelden vrijgegeven van de Nederlandse royals.

Het zijn portretfoto's van koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. De prachtige beelden zijn in januari 2020 gemaakt in het koninklijk paleis op de Dam in Amsterdam.

Afwezigheid Beatrix
Op social media reageren veel mensen op de afwezigheid van prinses Beatrix. Het is niet bekend waarom Beatrix vorige maand niet gefotografeerd is.

Bekijk hierboven de Shownieuws-compilatie van de portretten van de royals.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk compilatie van portretfoto's koning Willem-Alexander en koningin Máxima of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV