Vanavond bij Op1: Jort Kelder vertelt over zijn nieuwe programma, Mindy Howard wordt de eerste vrouwelijke Nederlandse astronaut en meer

Vanavond bij Op1: Jort Kelder vertelt over zijn nieuwe programma, Mindy Howard wordt de eerste vrouwelijke Nederlandse astronaut en meer

Vanavond bij <em>Op1</em>: <em>Jort Kelder</em> vertelt over zijn nieuwe programma, <em>Mindy Howard</em> wordt de eerste vrouwelijke Nederlandse astronaut en meer Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma presenteren vanavond weer de uitzending van de NPO1-talkshow Op1. Deze onderwerpen komen in de uitzending van 6 februari aan bod. In de vierdelige documentaireserie Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan portretteert Jort Kelder oude adellijke geslachten in hun streven om de familie, 'het huis' en hun eeuwenoude tradities in stand te houden. Hoe moet het verder met de Hollandse nobelen nu er geen nieuwe adel meer bij komt en de 'verheven' geslachten langzaamaan krimpen? Een alarmerend rapport van het Wereld Natuur Fonds concludeert dat de Nederlandse natuur op het land er slechter voor staat dan ooit. Boswachters Mathiska Lont en Arjan Postma zijn te gast bij Op1. "De zonnebank moet verboden worden en we moeten af van het belachelijke idee dat bruin worden gezond is voor een wit persoon," roept Peter Huijgens, vertrekkend bestuurder van het Integraal Kankercentrum Nederland, op. Isabel Plessius kreeg huidkanker, Alice Zegerius gaat zo vaak als het kan in de zon zitten en Anita van Reyendam is de trotse eigenaar van een zonnestudio. Bij Op1 gaan de vier in discussie. Na 328 dagen in de ruimte is de Amerikaanse astronaute Christina Koch veilig geland op de verlaten steppe van Kazachstan. Met jaloezie keek Mindy Howard toe: zij wordt de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv en je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv. Sander Schimmelpenninck over vrouwenquotum: "Vrouwen onterecht in slachtofferrol" Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema geraakt door ophef 'Yolanthe Cabau-podcast' Bekijk deze video » Waar de techniek al niet goed voor is: Jort Kelder zit op Tinder Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Jort Kelder vertelt over zijn nieuwe programma, Mindy Howard wordt de eerste vrouwelijke Nederlandse astronaut en meer

Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma presenteren vanavond weer de uitzending van de NPO1-talkshow Op1. Deze onderwerpen komen in de uitzending van 6 februari aan bod.

  • In de vierdelige documentaireserie Van oud geld, de dingen, die niet voorbij gaan portretteert Jort Kelder oude adellijke geslachten in hun streven om de familie, 'het huis' en hun eeuwenoude tradities in stand te houden. Hoe moet het verder met de Hollandse nobelen nu er geen nieuwe adel meer bij komt en de 'verheven' geslachten langzaamaan krimpen?

  • Een alarmerend rapport van het Wereld Natuur Fonds concludeert dat de Nederlandse natuur op het land er slechter voor staat dan ooit. Boswachters Mathiska Lont en Arjan Postma zijn te gast bij Op1.

  • "De zonnebank moet verboden worden en we moeten af van het belachelijke idee dat bruin worden gezond is voor een wit persoon," roept Peter Huijgens, vertrekkend bestuurder van het Integraal Kankercentrum Nederland, op. Isabel Plessius kreeg huidkanker, Alice Zegerius gaat zo vaak als het kan in de zon zitten en Anita van Reyendam is de trotse eigenaar van een zonnestudio. Bij Op1 gaan de vier in discussie.

  • Na 328 dagen in de ruimte is de Amerikaanse astronaute Christina Koch veilig geland op de verlaten steppe van Kazachstan. Met jaloezie keek Mindy Howard toe: zij wordt de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv en je ziet elke dag de leukste fragmenten uit Op1 terug op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Jort Kelder vertelt over zijn nieuwe programma, Mindy Howard wordt de eerste vrouwelijke Nederlandse astronaut en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV