Royaltyverslagger Rick Evers haalt uit naar prinses Beatrix: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?"

Royaltyverslagger Rick Evers haalt uit naar prinses Beatrix: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?"

Royaltyverslaggever Rick Evers en prinses Beatrix zijn gisteren vermoedelijk niet nader tot elkaar gekomen, na een tweet die Evers verstuurde: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?", vraagt hij zich af nadat onze voormalige vorstin niet net zoals koningin Máxima, koning Willem-Alexander, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven op de foto is gegaan.

Respectloos?
Evers vindt eigenlijk dat Beatrix zich ook gewoon, net als de anderen, had moeten laten fotograferen: "Hoort het er ook niet een beetje bij, even poseren, voor de uitkering die ze ontvangt?" Niet al zijn volgers kunnen de opmerking waarderen. Collega royaltywatcher Marc van der Linden stelt dat de foto's die Beatrix maakte voor haar 80e verjaardag nog volstaan en anderen vinden dat hij te weinig respect toont. Evers blijft echter bij zijn punt en schrijft het volgende:

Foto's
De foto's van de vier royals die wel op de foto zijn gegaan zie je hieronder. Daaronder zie je recente beelden van prinses Beatrix, in een fragment van Justine Marcella.

Royaltyverslagger <em>Rick Evers</em> haalt uit naar prinses Beatrix: &quot;Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?&quot; Royaltyverslaggever Rick Evers en prinses Beatrix zijn gisteren vermoedelijk niet nader tot elkaar gekomen, na een tweet die Evers verstuurde: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?", vraagt hij zich af nadat onze voormalige vorstin niet net zoals koningin Máxima, koning Willem-Alexander, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven op de foto is gegaan. Respectloos?Evers vindt eigenlijk dat Beatrix zich ook gewoon, net als de anderen, had moeten laten fotograferen: "Hoort het er ook niet een beetje bij, even poseren, voor de uitkering die ze ontvangt?" Niet al zijn volgers kunnen de opmerking waarderen. Collega royaltywatcher Marc van der Linden stelt dat de foto's die Beatrix maakte voor haar 80e verjaardag nog volstaan en anderen vinden dat hij te weinig respect toont. Evers blijft echter bij zijn punt en schrijft het volgende: Foto'sDe foto's van de vier royals die wel op de foto zijn gegaan zie je hieronder. Daaronder zie je recente beelden van prinses Beatrix, in een fragment van Justine Marcella. Bekijk ook Beatrix is jarig: "Zo groeide de prinses op" Bekijk deze video » Bekijk compilatie van portretfoto's koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video » Buienradar: zo ontwikkelt storm Ciara zich, met felle buien en onstuimig weer Bekijk deze video »
Royals :
Royaltyverslagger Rick Evers haalt uit naar prinses Beatrix: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Royaltyverslagger Rick Evers haalt uit naar prinses Beatrix: "Hoe grijzer, hoe eigenwijzer?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV