Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet

Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet

De grote storm Ciara is in aantocht, vooral zondag wordt hierdoor het weer flink onstuimig. Meteorologen adviseren dan ook om zondag alleen naar buiten te gaan als het echt moet.

Ciara: kans op windkracht 10
Ciara is de eerste grote storm van dit jaar waar Nederland mee te maken krijgt en naar verwachting wordt het behoorlijk heftig met de wind. Zo is er kans op windkracht 9 of 10 aan de kust. Ook kan er flink wat wateroverlast worden veroorzaakt door de storm, bomen kunnen omvallen en dakpannen kunnen in de rondte vliegen. Daarom is het veiliger om binnen te blijven...

Bekijk het item van Editie NL over storm Ciara met de voorspelling en het advies voor zondag in de video hieronder.

Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet De grote storm Ciara is in aantocht, vooral zondag wordt hierdoor het weer flink onstuimig. Meteorologen adviseren dan ook om zondag alleen naar buiten te gaan als het echt moet. Ciara: kans op windkracht 10Ciara is de eerste grote storm van dit jaar waar Nederland mee te maken krijgt en naar verwachting wordt het behoorlijk heftig met de wind. Zo is er kans op windkracht 9 of 10 aan de kust. Ook kan er flink wat wateroverlast worden veroorzaakt door de storm, bomen kunnen omvallen en dakpannen kunnen in de rondte vliegen. Daarom is het veiliger om binnen te blijven... Bekijk het item van Editie NL over storm Ciara met de voorspelling en het advies voor zondag in de video hieronder. Storm in Nederland: Hoe verwoestend wordt Storm Ciara zondag? Bekijk deze video » Buienradar: zo ontwikkelt storm Ciara zich, met felle buien en onstuimig weer Bekijk deze video »
Weer :
Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV