Herman Finkers speelt in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint-Hildegard'

Herman Finkers speelt in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint-Hildegard'

Herman Finkers speelt in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint-Hildegard' Herman Finkers en Johanna ter Steege zijn te gast in de talkshow De Wereld Draait Door om te praten over de nieuwe film 'De Beentjes van Sint-Hildegard'. Een komisch dramaDe crew bestaat volledig uit Twents sprekende acteurs. Het verhaal gaat over verstikkende liefde, alzheimer en de beenderen van de Heilige Hildegard van Bingen. Johan Nijenhuis deed de regie en Herman kreeg de eer om samen met Johanna de hoofdrol te vertolken. Bekijk in de video hierboven het hele item over 'De Beentjes van Sint-Hildegard'. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Huub Stapel is echte boer: "Ik heb drie jaar geleden nog een melkwedstrijd gewonnen" Bekijk deze video » Freek de Jonge gaat 75ste verjaardag groots vieren met documentaire Bekijk deze video » Herman Finkers over gregoriaanse muziek: 'Gefascineerd door deze muziek' Bekijk deze video » Herman Finkers over ziekte: "Dodelijke ziekte is chronische aandoening geworden" Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts vertellen over hun favoriete boeken Bekijk deze video » DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt Bekijk deze video »
Talkshow :
Herman Finkers speelt in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint-Hildegard'

Herman Finkers en Johanna ter Steege zijn te gast in de talkshow De Wereld Draait Door om te praten over de nieuwe film 'De Beentjes van Sint-Hildegard'.

Een komisch drama
De crew bestaat volledig uit Twents sprekende acteurs. Het verhaal gaat over verstikkende liefde, alzheimer en de beenderen van de Heilige Hildegard van Bingen. Johan Nijenhuis deed de regie en Herman kreeg de eer om samen met Johanna de hoofdrol te vertolken.

Bekijk in de video hierboven het hele item over 'De Beentjes van Sint-Hildegard'. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Herman Finkers speelt in de Twentse speelfilm 'De Beentjes van Sint-Hildegard' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV