Jeangu Macrooy heeft veel bewondering voor Songfestival-winnaar Conchita Wurst

Jeangu Macrooy heeft veel bewondering voor Songfestival-winnaar Conchita Wurst

Jeangu Macrooy heeft veel bewondering voor Songfestival-winnaar Conchita Wurst Jeangu Macrooy heeft nog steeds contact met Conchita Wurst sinds ze samen in de jury zaten van de gay pride. Macrooy kwam dan ook graag kijken bij het optreden van Wurst, die in 2014 namens Oostenrijk met het nummer Rise Like a Phoenix het Eurovisie Songfestival won. Hopelijk kan Jeangu waardevol advies krijgen van Wurst… Bekijk het interview met Jeangu Macrooy over Wurst in de video van Shownieuws hierboven. Studiegenoten van Jeangu Macrooy wisten dat hij ooit beroemd zou worden Bekijk deze video » Is Freedom Sound het songfestival nummer van Jeangu Macrooy? Beluister hem hier. Bekijk deze video »
Songfestival :
Jeangu Macrooy heeft veel bewondering voor Songfestival-winnaar Conchita Wurst

Jeangu Macrooy heeft nog steeds contact met Conchita Wurst sinds ze samen in de jury zaten van de gay pride. Macrooy kwam dan ook graag kijken bij het optreden van Wurst, die in 2014 namens Oostenrijk met het nummer Rise Like a Phoenix het Eurovisie Songfestival won. Hopelijk kan Jeangu waardevol advies krijgen van Wurst…

Bekijk het interview met Jeangu Macrooy over Wurst in de video van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy heeft veel bewondering voor Songfestival-winnaar Conchita Wurst of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV