Carola Schouten in Op1: ‘Farmers Defence Force is grens over gegaan’

Carola Schouten in Op1: ‘Farmers Defence Force is grens over gegaan’

Carola Schouten in Op1: ‘Farmers Defence Force is grens over gegaan’ Carola Schouten is niet bepaald te spreken over de actie van Farmers Defence Force. Dat vertelt de minister van Landbouw in Op1. Vlak voor een overleg verstuurde de actiegroep een persbericht met nogal dreigende taal. 'Farmers Defence Force bepaalt niet met wie ik spreek'Schouten zou net samen met Mark Rutte met een groep boeren in overleg gaan, toen zij hoorden van het intimiderende bericht. Hierop besloten ze eerst samen in gesprek te gaan. “Dit is wel een grens die is over gegaan”, is de reactie van Schouten. “Zij bepalen niet met wie ik spreek, maar mensen moeten zich ook altijd vrij voelen om met mij te spreken.” Bekijk de hele reactie van minister Carola Schouten bij Op1 in de video hierboven. Carola Schouten: "Ik was wanhopig" Bekijk deze video » Carola Schouten heeft oplossing voor stikstofcrisis: "Miljoen varkens minder" Bekijk deze video »
Talkshow :
Carola Schouten in Op1: ‘Farmers Defence Force is grens over gegaan’

Carola Schouten is niet bepaald te spreken over de actie van Farmers Defence Force. Dat vertelt de minister van Landbouw in Op1. Vlak voor een overleg verstuurde de actiegroep een persbericht met nogal dreigende taal.

'Farmers Defence Force bepaalt niet met wie ik spreek'
Schouten zou net samen met Mark Rutte met een groep boeren in overleg gaan, toen zij hoorden van het intimiderende bericht. Hierop besloten ze eerst samen in gesprek te gaan. “Dit is wel een grens die is over gegaan”, is de reactie van Schouten. “Zij bepalen niet met wie ik spreek, maar mensen moeten zich ook altijd vrij voelen om met mij te spreken.”

Bekijk de hele reactie van minister Carola Schouten bij Op1 in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Carola Schouten in Op1: ‘Farmers Defence Force is grens over gegaan’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV