Jinek: Nederlandse Stefania Liberakakis dolblij om voor Grieken naar Songfestival te gaan

Jinek: Nederlandse Stefania Liberakakis dolblij om voor Grieken naar Songfestival te gaan

Jinek: Nederlandse Stefania Liberakakis dolblij om voor Grieken naar Songfestival te gaan Jeangu Macrooy is niet de enige Nederlander die in mei op het podium staat van het Eurovisie Songfestival. Stefania Liberakakis is ook van de partij, het Nederlandse meisje vertegenwoordigt Griekenland. Stefanie voelt nog geen druk voor SongfestivalStefania is pas net 17 jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Ze heeft dan ook nog niet echt last van de druk die het grote podium van het Songfestival met zich meeneemt. “Ik vind het vooral heel erg leuk om te doen. Ik vind het juist mooi als je zo jong bent dat je dan een ervaring hebt, dat vind ik harstikke leuk.” Bekijk het hele verhaal van Stefania Liberakakis bij Jinek in de video hierboven. Wie is de Utrechtse Stefania Liberakakis die Griekenland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video » Utrechtse Songfestival-deelneemster Stefania Liberakakis in tranen na geweldig nieuws Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: Nederlandse Stefania Liberakakis dolblij om voor Grieken naar Songfestival te gaan

Jeangu Macrooy is niet de enige Nederlander die in mei op het podium staat van het Eurovisie Songfestival. Stefania Liberakakis is ook van de partij, het Nederlandse meisje vertegenwoordigt Griekenland.

Stefanie voelt nog geen druk voor Songfestival
Stefania is pas net 17 jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Ze heeft dan ook nog niet echt last van de druk die het grote podium van het Songfestival met zich meeneemt. “Ik vind het vooral heel erg leuk om te doen. Ik vind het juist mooi als je zo jong bent dat je dan een ervaring hebt, dat vind ik harstikke leuk.”

Bekijk het hele verhaal van Stefania Liberakakis bij Jinek in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Nederlandse Stefania Liberakakis dolblij om voor Grieken naar Songfestival te gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV