Finalisten Heel Holland Bakt krijgen ‘moeilijkste opdracht ooit’: surprise dessert

Finalisten Heel Holland Bakt krijgen ‘moeilijkste opdracht ooit’: surprise dessert

Finalisten Heel Holland Bakt krijgen ‘moeilijkste opdracht ooit’: surprise dessert De finale van Heel Holland Bakt staat voor zondag op het programma. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zitten aan tafel bij Jinek om alvast een tipje van de sluier op te lichten. En zij voorspellen: de finalisten krijgen het niet makkelijk. Bakkers moeten surprise dessert maken in grote finaleZo krijgen de bakkers tijdens de eindstrijd in de tent de opdracht om een ‘surprise dessert’ te maken. “Ik denk dat het de moeilijkste technische opdracht ooit is”, aldus Van Beckhoven. De finale van Heel Holland Bakt is zondagavond te zien bij NPO 1. Bekijk het gesprek bij Jinek over de finale van Heel Holland Bakt in de video hierboven. Zien: Heel Holland Bakt- Pauline maakt een bijzondere taart bij Tijd voor MAX Bekijk deze video » Finale Heel Holland Bakt: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video »
Talkshow :
Finalisten Heel Holland Bakt krijgen ‘moeilijkste opdracht ooit’: surprise dessert

De finale van Heel Holland Bakt staat voor zondag op het programma. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zitten aan tafel bij Jinek om alvast een tipje van de sluier op te lichten. En zij voorspellen: de finalisten krijgen het niet makkelijk.

Bakkers moeten surprise dessert maken in grote finale
Zo krijgen de bakkers tijdens de eindstrijd in de tent de opdracht om een ‘surprise dessert’ te maken. “Ik denk dat het de moeilijkste technische opdracht ooit is”, aldus Van Beckhoven. De finale van Heel Holland Bakt is zondagavond te zien bij NPO 1.

Bekijk het gesprek bij Jinek over de finale van Heel Holland Bakt in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finalisten Heel Holland Bakt krijgen ‘moeilijkste opdracht ooit’: surprise dessert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV