Weerbericht zaterdag 8 februari: wisselvallig en storm Ciara komt eraan

Weerbericht zaterdag 8 februari: wisselvallig en storm Ciara komt eraan

Weerbericht zaterdag 8 februari: wisselvallig en storm Ciara komt eraan Vandaag (zaterdag 8 februari) krijgen we te maken met nogal wisselvallig weer. De zon laat zich af en toe zien, de wind is zwak tot matig. Maar dat laatste gaat zondag naar verwachting flink veranderen. Weersvoorspelling voor zondag: hevige storm en regenDe storm Ciara is namelijk in aantocht en gaat waarschijnlijk heel wat schade veroorzaken. Vooral aan de kust kan het flink gaan stormen met zelfs windkracht 10. Er kan plaatselijk ook nog eens veel regen vallen. De windstoten kunnen in het verkeer veel hinder veroorzaken. Daarom is het advies voor storm Ciara om zondag binnen te blijven. Bekijk het weerbericht van Weerplaza voor zaterdag 8 februari in de video hierboven. Buienradar: zo ontwikkelt storm Ciara zich, met felle buien en onstuimig weer Bekijk deze video » Advies voor storm Ciara: alleen naar buiten als het echt moet Bekijk deze video »
Weer :
Weerbericht zaterdag 8 februari: wisselvallig en storm Ciara komt eraan

Vandaag (zaterdag 8 februari) krijgen we te maken met nogal wisselvallig weer. De zon laat zich af en toe zien, de wind is zwak tot matig. Maar dat laatste gaat zondag naar verwachting flink veranderen.

Weersvoorspelling voor zondag: hevige storm en regen
De storm Ciara is namelijk in aantocht en gaat waarschijnlijk heel wat schade veroorzaken. Vooral aan de kust kan het flink gaan stormen met zelfs windkracht 10. Er kan plaatselijk ook nog eens veel regen vallen. De windstoten kunnen in het verkeer veel hinder veroorzaken. Daarom is het advies voor storm Ciara om zondag binnen te blijven.

Bekijk het weerbericht van Weerplaza voor zaterdag 8 februari in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weerbericht zaterdag 8 februari: wisselvallig en storm Ciara komt eraan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV