Oscars 2020: Billie Eilish zingt 'Yesterday' tijdens In Memoriam-segment

Oscars 2020: Billie Eilish zingt 'Yesterday' tijdens In Memoriam-segment

<em>Oscars 2020</em>: Billie Eilish zingt 'Yesterday' tijdens In Memoriam-segment Het is altijd een moment van bezinning tijdens de feestelijke Oscaruitreiking: het In Memoriam-segment. Een terugblik op de mensen uit de filmwereld die in het afgelopen jaar zijn overleden. Billie Eilish zong 'Yesterday' van The Beatles terwijl de namen op het scherm te zien waren. Rutger HauerEr kwamen een aantal grote namen voorbij, zoals de legendarische Hollywoodiconen Doris Day en Kirk Douglas. Kobe Bryant, die enkele jaren geleden een Oscar won voor zijn korte film Dear Basketball, was de eerste naam die op het scherm verscheen. Tussendoor verscheen er ook een hele bekende naam op het scherm: Rutger Hauer, de Nederlandse acteur die in Hollywood furore maakte met onder meer Blade Runner. Bekijk het optreden van Billie Eilish en het volledige In Memoriam-segment hierboven. Joaquin Phoenix wint Oscar voor Beste Acteur (in een hoofdrol) Bekijk deze video » Parasite verrassende winnaar van Oscar voor beste film Bekijk deze video » Renée Zellweger wint Oscar voor Beste Actrice (in een hoofdrol) Bekijk deze video »
Entertainment :
Oscars 2020: Billie Eilish zingt 'Yesterday' tijdens In Memoriam-segment

Het is altijd een moment van bezinning tijdens de feestelijke Oscaruitreiking: het In Memoriam-segment. Een terugblik op de mensen uit de filmwereld die in het afgelopen jaar zijn overleden. Billie Eilish zong 'Yesterday' van The Beatles terwijl de namen op het scherm te zien waren.

Rutger Hauer
Er kwamen een aantal grote namen voorbij, zoals de legendarische Hollywoodiconen Doris Day en Kirk Douglas. Kobe Bryant, die enkele jaren geleden een Oscar won voor zijn korte film Dear Basketball, was de eerste naam die op het scherm verscheen. Tussendoor verscheen er ook een hele bekende naam op het scherm: Rutger Hauer, de Nederlandse acteur die in Hollywood furore maakte met onder meer Blade Runner.

Bekijk het optreden van Billie Eilish en het volledige In Memoriam-segment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oscars 2020: Billie Eilish zingt 'Yesterday' tijdens In Memoriam-segment of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV