Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde"

Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde"

Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde" Voetbalcriticus Johan Derksen heeft naast voetbal ook passie voor muziek. Als hij niet bij Veronica Inside zit dan is hij bezig met het organiseren van het Blues Festival. Johan durft zelfs te beweren dat hij Danny Vera heeft ontdekt. Bekijk hierboven het hele fragment van Veronica Inside over hoe Johan Derksen Danny Vera heeft ontdekt. Johan Derksen kraakt Mitroglou af: 'Lachwekkend om zo'n clown in je elftal te hebben' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt' Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan Derksen noemt Thierry Baudet een vlegel: ''Hij leert het nooit'' Bekijk deze video » Johan Derksen: ‘Ik blijf moorkoppen vreten, wat een onzin!” Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde"

Voetbalcriticus Johan Derksen heeft naast voetbal ook passie voor muziek. Als hij niet bij Veronica Inside zit dan is hij bezig met het organiseren van het Blues Festival. Johan durft zelfs te beweren dat hij Danny Vera heeft ontdekt.

Bekijk hierboven het hele fragment van Veronica Inside over hoe Johan Derksen Danny Vera heeft ontdekt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV