Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard

Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard

Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard Op Instagram heeft Anky van Grunsven, Olympische kampioene dressuuramazone, een schokkend filmpje geplaatst. Op de beelden is te zien hoe een van de paarden onrustig wordt en een van de kinderen uit het zadel valt. Het wilde paard steigert en vertrapt bijna een van de kinderen. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de schrikwekkende ervaringen van de kinderen van Anky van Grunsven. Jinek gemist? "Coronavirus zorgt voor chaos in China" Bekijk deze video » Schokkende beelden: helikopter Kobe Bryant volledig verwoest Bekijk deze video » Ellie Lust komt met schokkend nieuw seizoen Ellie op patrouille: "Hij leeft nog!" Bekijk deze video » Schokkende beelden Danny Op Straat: Jongeren zwaaien met wapens tijdens drillrap Bekijk deze video »
Entertainment :
Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard

Op Instagram heeft Anky van Grunsven, Olympische kampioene dressuuramazone, een schokkend filmpje geplaatst. Op de beelden is te zien hoe een van de paarden onrustig wordt en een van de kinderen uit het zadel valt. Het wilde paard steigert en vertrapt bijna een van de kinderen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de schrikwekkende ervaringen van de kinderen van Anky van Grunsven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: Kind van Anky van Grunsven wordt bijna vertrapt door paard of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV